Gratis ebook & elke maand nieuwe iPhone & iPad tips

gratis ebook 50 iphone ipad tips small
Er zijn zoveel apps en nieuwtjes over Apple dat je als gewone gebruiker al snel het spoor kwijt raakt. Wat zijn de beste apps en hoe kan ik meer uit mijn iPad, iPhone of Mac halen? Mis niet langer de beste apps tips en kortingen!
Bekijk hier 10 tips uit het gratis ebook met meer dan 50 van de beste iPhone & iPad tips>>

Zo ontvang je het gratis ebook en onze tips

  1. Meld je op deze pagina aan voor de gratis iPhone en/of iPad tips. 
  2. Klik op de bevestigingslink in de e-mail
  3. Je ontvangt daarna binnen enkele minuten de nieuwste iPhone & iPad tiplijst met het gratis ebook

  • De Mac tiplijst ontvang je automatisch als lid van HCC met HCC!apple.

 

 

 

 

komende hccapple activiteitenKom gezellig eens langs 

Via de afbeelding vind je op hcc.nl/apple een handig overzicht met Apple bijeenkomsten>>
Op dit moment zijn er al maandelijkse Apple bijeenkomsten in Utrecht, Amersfoort, Den Bosch en Apeldoorn.
Op elke bijeenkomst kun je je Apple vragen stellen, wisselen we leuke tips met elkaar uit of is er een presentatie waar je veel van op kunt steken. 

Nieuwe bijeenkomsten
We zijn bezig om dit ook te realiseren in Amsterdam, Zwolle, Midden/zuid limburg en Zuid Holland.
Ook zijn we steeds vaker aanwezig op landelijkse HCC bijeenkomsten zoals de Compufair beurs in de Bilt en de Windowsdag in Maarn (want wie heeft tegenwoordig geen iPhone of iPad en op een Mac kun je ook prima Windows 10 draaien).

Tekenen en Schilderen met je iPad
Ook organiseren we voldoende aanmeldingen een workshop tekenen en schilderen met je iPad en kun je gratis ons informatiepakket ontvangen met meer info over onze tablet tekenwedstrijd en onze artikelen over dit onderwerp uit PC Active en filmpjes van een eerdere presentatie over tekenen en schilderen met Procreate. De Procreate  app is zo goed dat hij wereldwijd door vele profesionals gebruikt wordt. En het leuke is dat iedereen voor maar een paar euro er ook mee aan de slag kan gaan. 

Met de combinatie van iPad Pro met Apple Pencil (zie afbeelding) kun je volgens alle reviews het nauwkeurigst en prettigst tekenen. Maar zelfs met de iPad 2 heb je al veel mogelijkheden en kun je ook erg prettig werken omdat je hand op het scherm mag rusten als je met je vinger tekent.
Meer info tekenen en schilderen op iPad + tablet tekenwedstrijd>>

 

 

 

Zo kun je lid worden + alle voordelen

actiebutton2Ik ben nog geen lid van HCC

Iedereen is van harte welkom bij onze presentaties en inloopsessies op hcc bijeenkomsten. Als hcc lid kun je echter vaker langs komen en helpen we je ook graag als je een probleem hebt. Ook kunnen leden gemakkelijk vanuit huis hun Apple gerelateerde vragen stellen in het Apple forum op hccforums.nl>>

Alle voordelen om lid te worden van hcc>>

Word nu lid van HCC met HCC!apple voor uitgebreide ondersteuning en een gratis welkomstgeschenk 


Ik ben al lid van HCC
Als je al lid bent van HCC kun je via mijn.hcc.nlApple eenvoudig toevoegen aan je HCC lidmaatschap en zo voortaan ook al hun extra Apple tips en specials ontvangen zoals de Google Foto's gids en het ebook met meer dan 100 iPhone en iPad tips.

Als 1e interessegroep betaal je niets extra voor HCC!apple
(er staat dan alleen een 3 lettercode van je regio op je HCC pas).

Als extra interessegroep kost HCC!apple slechts 2,45 euro per jaar.

Als je nog nooit hebt ingelogd op hcc.nl  of mijn.hcc.nl  kunt je zo een account aanmaken. Vul op mijn.hcc.nl  bij “gebruikersnaam” je “lidnummer” in en als (tijdelijk) “wachtwoord” je “HCC-code”. Die HCC-code vind je op de brief die je bij je ledenpas hebt gekregen. Als je die HCC-code niet meer hebt, kun je telefonisch contact opnemen met de HCC ledenadministratie via 0855-0130 124 (op werkdagen bereikbaar van 13.00-17.00 uur). Dan wordt deze je per post toegezonden.


Weet je het zelf gekozen wachtwoord niet meer?

Klik dan op “wachtwoord vergeten”. Vul je gebruikersnaam in en klik op “maak nieuw wachtwoord aan”. Je krijgt dan een e-mail op het bij HCC doorgegeven mailadres, met daarin een link om een nieuw wachtwoord in te stellen. Als dat e-mailadres niet meer in gebruik is, neem dan contact op met de ledenadministratie via 085-0130 124 (op werkdagen bereikbaar van 13.00-17.00 uur) Als extra mogelijkheid kun je ook Apple toevoegen aan je HCC lidmaatschap door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Bij deze laatste (handmatige) mogelijkheid duurt het alleen wel iets langer voordat je alle specials van HCC!apple ontvangt.


 

Wie zijn wij?

De kern werkgroep van HCC!apple bestaat uit:

Ton de Blok (Voorzitter / Mac / iPad (pro) specialisme)
Frits Hamann (Secretaris / Mac specialisme)
Bert van Dijk (PR / Webredactie / Tiplijsten / iPad specialisme)
Will Hanselaar (Webmaster / Hardware / iPhone specialisme / AppleTV4 specialisme)