Hoe maak je fantastische tekeningen op je iPad?

procreate demo kleinBekijk hoe levensecht je kunt tekenen en schilderen op de iPad
Onderaan deze pagina kun je in een kort filmpje van 2,5 minuut zien hoe levensecht je op de ipad kunt tekenen en schilderen op de iPad. Ook met je vingers kun je met elke iPad en de juiste apps al heel mooie kunstwerkjes maken zonder geklieder en materiaalkosten. Procreate is het meest gebruikte teken- en schilderprogramma op de iPad.

Dit zijn de activiteiten van de iPad teken- en schildergroep
De iPad teken- en schildergroep van HCC!apple heeft daarom enkele artikelen over dit onderwerp gescheven in PC-Active en zal naar iedereen die hier interesse toont een gratis informatiepakket sturen waarin ook een eigen Procreate presentatie is opgenomen. Verder zijn er dit jaar naast een tablet tekenwedstrijd ook enkele Procreate workshops gepland. 

 

Workshops en gratis infopakket over tekenen en schilderen op de iPad
afb5 inloop hccpple utrechtMaar hoe doe je dat nou precies? Via onderstaande link sturen we je graag onze artikelen over tekenen en schilderen toe die we geschreven hebben voor PC-Active het blad wat elk HCC lid 6 x per jaar ontvangt. Dan kun je ook onze volledige presentatie over tekenen met Procreate bekijken waarin ook te zien is hoe je heel mooie letters kunt schrijven met Procreate en informeren we je over de komende activiteiten van de iPad teken- en schilder groep van HCC!apple.

Op maandag 6 februari, 3 april en 12 juni (1e maandag 5 juni is het 2e pinksterdag) organiseren we in Utrecht/Vleuten (zie afbeelding) Procreate workshops waarin je met je eigen iPad via enkele voorbeelden leert om Procreate beter te gebruiken en we ook van elkaar kunnen leren.In verband met het beperkte aantal plaatsen is aanmelding vooraf vereist en de deelname is alleen gratis voor leden van HCC!apple (of wie dat op die avond wordt). 

Op de tussenliggende maanden zijn er al andere Apple activiteiten op deze locatie. Op 6 maart, 1 mei en 3 juli gaat HCC!apple ook de hoofdpresentatie verzorgen wat de reden is dat we die op die dagen geen Procreate workshop houden. Tijdens de inloop op deze avonden kunnen er uiteraard ook vragen over Procrate beantwoord worden. 
Ik wil informatie ontvangen over tekenen en schilderen op de iPad>>

tablet teken en schilder wedstrijd mini

 

Tablet teken- en schilderwedstrijd
In 2017 bestaat HCC 40 jaar. Daarom organiseert de iPad teken- en schildergroep van HCC!apple dit jaar een tablet teken- en schilderwedstrijd. Iedereen die als hobby tekent kan meedoen zolang de afbeelding maar gemaakt is met een iPad, Windows of Android tablet. Met een oude tekentablet die je aansluit op een PC mag je dus niet meedoen. Heb je interesse om mee te doen meld je dan aan via onderstaande link. Als je al eerder belangstelling hebt getoond voor de iPad teken en schildergroep hoef je je niet opnieuw aan te melden. Dan ontvang je automatisch meer informatie samen met onze PC-Active artikelen.
Ik wil informatie ontvangen over de tablet teken- en schilderwedstrijd>>
Procreate, het beste teken- en schilder app voor de iPad

Procreate is veruit het beste tekenprogramma voor op de iPad met zoveel mogelijkheden dat het ongelooflijk is dat deze app maar 5,99 euro kost. Bekijk onderaan dit bericht maar eens het filmpje van 2,5 minuten welke fantastische resultaten mogelijk zijn met Procreate 

 

 

 

Geschreven door : hcc!apple